گیاه جوجوبا یکی از گیاهان بومی آمریکای جنوبی است که در صنایع آرایشی و بهداشتی کاربرد زیادی دارد. از آنجایی که این گیاه فواید بسیاری برای پوست داشته به آن لقب گیاه طلایی داده اند. استفاده از روغن جوجوبا در کرم های پوستی به نرمی و لطافت پوست کمک شایانی می کند. از طرفی خاصیت التیام بخش در زخمهای پوستی داشته و همچنین اثرات پاک کننده گی بالایی بر روی پوست دارد. استفاده از کرم های حاوی روغن جوجوبا به پوست ظاهری شفاف و شاداب می دهد.